Brudekjolen

Ønsker du en unik specialdesignet brudekjole, som passer perfekt til dig og din store dag?

Hos Syselskabet og Wallin Kreatid er du med i hele processen.

Vi arbejder enten ud fra en idé du har, et billede af drømmekjolen eller materialer du ønsker skal indgå i brudekjolen.

Læs lidt længere nede om hvordan “Lines” specialdesignede brudekjole blev til.

Hvordan er design processen?

Ved første møde snakker vi sammen om dine ønsker til din drømme brudekjole, samt om materialer, teknikker og vi tager dine mål.

Vælger du at få din brudekjole specialdesignet hos os ved designer Gitte Jandoria og skrædder Tine Wallin, aftales prisen inden vi går i gang. Prisen afhænger af materiale, design og detaljer.

Halvdelen af beløbet betales inden vi starter på din kjolen og resten betales til sidste prøvning, hvor du får kjolen med hjem.

Oldemors historisk designet specialdesignede brudekjole

Sådan blev den historiske brudekjole til.
Det hele startede med at den kommende brud arvet en masse blonder og tøj fra sin farmor, som hun ønskede at bruge til sin egen brudekjole. På den måde havde hun sin farmor med på dagen, hun kunne sætte flueben ved “noget gammelt” og hun fik en brudekjole, som INGEN andre har.
Brudekjolen blev lige som hun drømte om.

Kunden er kunsthistorier og ønskede at få lavet sin brudekjole af kniplinger og hæklede duge fra sin oldeforældre, samt gammelt livstykke og noget gammel fint indkøbt silkestof fra Østen. Dette mundede ud i et spændende projekt i historisk samarbejde og tidssvarende snit for den kreerede brudekjole.