Om os

Sy•Selskabet & Wallin Kreatid ejes af designer og skrædder Gitte Jandoira og skrædder Tine Wallin.

Det personlige hjemmeskrædderi løser alle personlige skrædderi- og designopgaver samt tilbyder undervisning i unik tilskæring og konstruktion af mønster/personlige grundmønstre.

Efter efterhånden 35 & 15 års arbejde i skrædderiet i Hellerup er skrædderiet flyttet til Fredericiagade i København K.

Vi elsker at høre fra vores kunder, så tøv endelig ikke med at sende os en mail, ringe eller kom forbi til en kop kaffe og en uforpligtende snak.

Gitte Jandoria

GJ-design opstod spontant, da Sy-Selskabet blev etableret

Jeg formidler daglig mine kreative design ideer, viden og inspiration videre til mine kunder, men nåede aldrig selv at få tid til at skabe mit helt eget design. Nu er tiden der til.

For mig handler det om at sætte tingene sammen og kunne udtrykke sine farver og former på en smuk måde til glæde for mine mange kunder.

Efter mange år med undervisning og efter uddannelse for fagfolkarbejde, at være moden til, at sadle om med eget design og skrædderopgaver.

Mit GJ-design er nu blevet en del af Sy-Selskabet og ikke mindst mit kollektion design i samarbejde med Wallin Kreatid.

Jeg glæder mig til at arbejde sammen med dig og få nye ideer og kreative design der opfylder dine ønsker.

 

  • Uddannet designer fra Danmarks Designskole og skrædder
  • Medlem af Skrædderlauget og Håndværkerforeningen i København

Tine Wallin

Høj kvalitet med moderne designs

Siden jeg var helt ung, har jeg været inspireret af mode. Derfor startede min passion for tøj og mode allerede tidligt, og siden da har jeg brændt for at lave tøj af en høj kvalitet med moderne designs.

Jeg har siden dengang, brugt kilometervis af stof og sytråd, og valgte for få år siden at jeg ville starte min egen forretning i Rødovre. Dette blev til Wallin Kreatid, hvor jeg producerer friske designs til mine kunder.

Jeg har passion for mit arbejde, og brænder for tilfredse kunder, dette afspejler sig også i mine tætte relationer til mange af mine tidligere kunder, som kommer igen.

Jeg nyder at kunne øse ud af min viden omkring både designs og pasform, som får mine kunder til at se bedst muligt ud. Mine designs alle i tæt samarbejde med kundens ønsker, og stoffet er nøje udvalgt med fokus på kvalitet, farve og tekstur.

 

  • Uddannet Skrædder
  • Kurser I både tilretning af tekstil, mønster fremstilling, samt speciale i de enkle tøjdele- buksefremstilling.
  • 15 års erfaring med oplæring af kunder i sy metoder og teknikker.