Gitte Jandoria
  • Uddannet designer fra Danmarks Designskole og skrædder
  • Undervist på Danmarks Designskole i x år
  • Medlem af Skrædderlauget og Håndværkerforeningen i København
  • Designrådgiver
  • Foredragsholder
Syselskabet er medlem af Skrædderlauget og Håndværkerforeningen

Jeg ville gerne udvikle min undervisning og kurser med egen inspiration for undervisningsform. Det var af vigtighed for mig, at mine kursister lærte noget om konstruktion og tilskæringsteknik, samt viden om personlig farvepaliet-materialer, krop og form for de valgte modeller ved den personlige tilskæring.
Jeg kan lide at arbejde med andre og lytte til andre, men jeg er jo også bossen, så det ligger mig dybt på sinde at gøre et teamwork for det perfekte samarbejde, for viderudvikling af model og design for mine kursister eller kunder. Dette for at skabe et professionelt look for den enkle person.

GJ-design opstod spontant, da Sy-Selskabet blev etableret

Hver dag formidlede jeg mine kreative design ideer, viden og inspiration videre til mine kursister, men nåede aldrig selv at få tid til at skabe mit helt eget design. Kun når tiden var knap og selskaber bankede på døren kom der gang i mine egne personlige kreationer. 

Nu er butikken på Rebekkavej etableret, hvor mine kreativiteter slår sine folder for skrædderi og egne designværker. Jeg elsker det enkle stykke tøj der kan mikses på kryds og tværs og som fremhæver det personlige look. For mig handler det om at sætte tingene sammen og kunne udtrykke sine farver og former på en smuk måde.

Mit GJ-design er nu blevet en del af Sy-Selskabet ved skrædderiTrendkurser/mdrs. Trend køb, og ikke mindst mit kollektionsdesign inde for beklædning, tilbehør, lingeri og kunst. 

Jeg glæder mig til at arbejde sammen med dig – om end det er i en af mine undervisningstimer eller en designopgave.

– Gitte Jandoria

Del: